Dressings

Dit is een recept van diëtist Priscilla Weterings. Zie hier meer recepten van Priscilla. 

Italiaanse dressing:

  • 60 ml rijst azijn (rice wine vinegar)

  • 30 ml water

  • 1 tl Dijon mosterd

  • 1 el ahornsiroop

  • 1 el gistvlokken

  • 1/2 tl knoflookpoeder

  • 1/2 tl gedroogde oregano

  • 1/2 tl gedroogde basilicum

  • snufje zout en een beetje peper

Italiaanse dressing met soja yoghurt:

  • 4 eetlepels sojayoghurt

  • 2 eetlepels citroensap

  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden

  • 1 tl ahornsiroop

  • Beetje peper en/of zout

 

Citroen-mosterddressing:

  • 60 ml citroensap

  • 30 ml water

  • 2 1/2 tl Dijon mosterd

  • 1/2 el ahornsiroop

  • Snufje knoflookpoeder naar smaak

  • Beetje peper en zout

 

Bereiding: 

​Roer de ingrediënten door elkaar. Lekker over een salade of om volkorenbrood in te dippen. 

dressing_edited.jpg